En helg med bloggvänner

Innehåller annonslänkar till Ellos och Busnel

Heeej på er!

Idag är dagen dag, när jag efter jobbet åker och hämtar upp min kära syster, ja, jag kallar henne för det, för det känns nästan som hon är min syster och bästa vän. Sen åker vi till Västerås till dessa underbara tjejer, Helena och Tina och Ulrica som också kommer dit. Vi packar in oss i Helenas bil och så drar vi norrut. Undrar just hur sjutton vår packning kommer få plats, men Helena verkar vara lite av expert på att packa, så vi har fått packningsinstruktioner. Ni vet det jag skrev om igår, att snurra in skidorna i gladpack, eller var det oss själva vi skulle snurra in……

Jag hinner inte skriva så mycket mer, då jag kom hem sent igår kväll och ska upp tidigt för jobb.

Men det ska bli så befriande kul att bara ha roligt med dessa kvinnor där det inte sitter fast någonting hos någon. Alla glada och bjuder till 100 % på sig själva. Bloggarna hittar ni från vänster; Helena Jag Katarina Ulrica och Tina

Gillar ni min klänning, så är den kraftigt nedsatt här.

Helenas jacka står högt på min önskelista, den hittar ni här

Ha det nu gott så hörs vi, måste packa det sista innan jag åker till jobbet.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment