En kväll med Virginia Woolf

Posted on

Hej hej! Vilken strålande dag, solen skiner från en knallblå himmel. Bara ett par plusgrader, men nästan vindstilla. Jag kommer ha massor av biler att visa er från denna helg, men det krävs tid att hinna sitta ner och skriva blogginlägg och tid är det minsta jag har just nu. Senare idag ska vi göra ett besök på Örebros länsteater. Det är premiär får vem är rädd för Virgina Woolf, med Jakob Eklund och Katarina Everlöf som huvudpersoner. Hade ingen aninig om teatern skulle bli av, men eftersom det är plats för endast 170 personer så har de valt att köra föreställningen, vilket jag tycker är bra. Bara att hoppas att alla som känner att de är på väg att bli sjuka håller sig hemma.

Förr gick jag en hel del på teater, men inte de senaste åren, så det ska verkligen bli ku och jag tror att denna fars kommer bli hur rolig som helst. Fyra timmar kommer föreställningen pågå, med två pauser och efter teatern ska vi gå på restaurang Cantina, med denna donnan.

Men jag får berätta allting senare för nu måste jag åka hemmåt, så jag kommer i tid.

Kram på er. Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
 • Malin
  mars 16, 2020

  Ja, det är så vi måste göra,gå på restauranger ,tillställningar med inte över 500 personer.
  Det funkar fint om Alla som är förkylda stannar hemma.
  Vi vet ju inte vad det är vanlig förkylning eller inte.
  Gör vi så kan de dom är friska leva ett skapligt normalt liv, och restauranger, caféer frisersalonger ,skönhetssallonger mm.överleva

  Jag tar mitt ansvar och stannar hemma.
  Jag är inte helt bra från min förkylning med feber ont i halsen och hosta
  Jobbar i butik och träffar mycket folk.
  Då stannar jag hemma, och dom kan gå ut.
  Enkelt tycker jag.