En kväll på The Grandtown/Butchers cut i Örebro

Annonslänk till KappAhl

Hej hej!

En regnig kväll efter jobbet i förra veckan, var vi digitala kreatörsgänget inbjudna på aw/event på den rätt så nyöppnade frisersalongen The Grandtown/ Butchers cut i Örebro. Matilda som äger salongen har även två salonger i Linköping, där min P går, likaså hans son, så det var ju lite lustigt må jag säga, världen är liten.

Salongen i Örebro är en salong som andades lyxig hemkänsla. En del är för tjejer och killar har ett alldeles eget rum. Hit kan man gå och bara slå sig ner för en kaffe och bara prata en stund.

Vi skulle känna oss som hemma, och blev bjudna på bubbel och tilltugg. Matilda pratade lite om håravfall och stress.

Alla blev stylade i håret och fick lite hårförlängningar om man ville det. Jag gjorde även browlift av duktiga Lashliftbylindastolt som var där denna dagen, men som annars jobbar i Linköping.

Jag fick ett par slingor på varje sida för att håret skulle få lite mer volym, kul, eftersom jag aldrig haft hårförlängning.

De vill även ge alla våra följare en rabatt, så om man bokar innan 15 december och anger aw20 i kassan så får man 20% på nästa besök, bra va!?

Ett riktigt lyxigt event hos supertrevliga tjejer. Vill man ha ett eget event där, så kan man boka in det med tjejerna på The Grandtown.

Kappan min hittar ni här

Nu ska jag ut och skotta, får se vad min rygg säger om det.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Åsa
    december 5, 2023

    Fint med Browlift och jätte snygg i håret.
    Var har du köpt den svarta överdelen med guldspännet?
    Väldigt fin överdel😊