En lugn men blåsig helg

En annonslänk till mio

röhnisch och åhlens

Hallå!

Sitter här och det är söndagskväll och P håller på att laga söndagsmiddag och jag bloggar. Denna helg har vi knappt varit ute på promenader, bara som snabbast, sedan har Doris vägrat gå och velat in och sätta sig under luftvärmepumpen. Vi har dock gjort ett besök, dels i Vadstena Blommor och Design och inhandlade helgens tulpanbukett och dels var vi en sväng till Linköping där P´s son bor. Han bor så centralt att det är krypavstånd till alla butiker, så jag passade på att besöka några.

Bland annat Gina Tricot och döm om min förvåning, men de hade inredningssaker också och de berättade att de var en av fem butiker i Sverige som sålde inredning. Jag hade verkligen ingen aning att de sålde inredning.

Sedan besökte jag Esq, en fin inredningsbutik som har mycket av det man kan se på bloggar och instagram.

Sist men inte minst så sparade jag det bästa till sist. Ett måste när man är i Linköping är att besöka Blooming design. Jag blir alldeles till mig när jag vet att jag kan få komma dit. finare blombutik får man leta efter. De har alla speciella blommor, som man aldrig hittar i Örebro. Jag skulle inte ha något, men när de stod där framför mina ögon, då kunde jag inte låta bli. Brownie fingers, minns ni att jag köpte det förra året också när jag besökte Linköping. Här kan ni läsa om det.

De har ju inte bara blommor utan både inredning och kläder, så man kan gå där inne länge om man har den tiden.

Blev besök på Mio och Ikea, för de har mycket mer än vad som finns i Örebro. Vårt Ikea och vårt Åhlens måste vara de minsta i hela Sverige, så man blir så glad att Linköping är en stad där det finns bra utbud av butiker. P´s soffor har ju kommit och det blev superbra, men nu måste han ha en ny matta, kollade på denna som är nedsatt, men det är inte så lätt att hitta rätt matta.

Jackan hittar ni här på rea. Mössan finns här

Annars har vi kollat serier, sovit, tränat, sovit igen. Såklart har vi ätit en massa gott. Nu ska vi äta Ryggbiff bourgogne. Sedan går färden mot Närke igen. Så nu ska mina svindyra tulpaner ut och resa igen, hoppas de inte misstycker för mycket. Veckan bjuder på en massa jobb, för oss båda.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Kristin Svensson
  januari 30, 2022

  Så fin bild på dig med den blå dunkappa, undrar var du köpt den?

  • Lena
   januari 31, 2022

   Står i texten var kappan är köpt.