Hitta sin resväska lätt

I samarbete med resvaskor.se

Hallå!

Helgen är här och jag är ledig. Vaknade dock med huvudvärk och gissar att det är blåsten som utlöst den. För det blåser här i Vadstena. Vättern dånar kan man säga,, men solen skiner, så snart blir det en promenad med min tröttgurka, Doris alltså.

När ni är ute och reser och väntar på att er resväska ska komma på rullbandet när ni klivit av planet, vad brukar ni tänka då? Hoppas ingen tar fel väska, hoppas inte att min väska är borta. Nu har jag haft väldigt färgglada väskor på sistone så jag har inga problem med att någon annan skulle ta min väska. För mina väskor sticker ut. Måste säga att de flesta har svarta väskor och hur lätt är det inte så att ta fel väska.

Men denna väska är både lite större och sticker ut.

Tycker verkligen den är jättesnygg och den är just nu på kampanj här.

Jag lovar att jag kommer se när min väska kommer bandet och snart skall jag få användning för min nya fina väska, men det berättar jag i ett annat inlägg lite längre fram.

Här kommer ni till kampanjen på min väska

Nu skall jag ta en kaffe och en bulle, fikamannen är sugen, men i morgon ska vi träna så jag tar en bulle tillsammans med P.

Ha en fin fin fredag

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
 • Helene
  januari 29, 2022

  Jätte snygg väska💗spännande var den ska få åka😊
  Här i Roslagen är det gråväder, regn och snö om varannat blåsten ska komma senare.
  Har lovat min gottegris till man att han ska få semla till kaffet har köpt dom små mini bullarna från Pågen och sen bara i med mandelmassa och grädde.
  Trevlig lördag!