Hej hej!

Så var det helt plötsligt Söndagskväll. Helgen har gått i ett rasande tempo. Det har regnat, blåst storm, snöat och vi fick även en fin vårdag igår. Eftersom jag fyller mitt i veckan i år, så ville P överraska mig nu i helgen. Jag trodde vi skulle till Stockholm, men han svängde av mot Hallstahammar och vidare upp genom en massa skogar. Färden stannade vid Färna Herrgård. Har hört talas så mycket om detta ställe, så det var verkligen kul att få besöka det. Vi började med Afternoon tea + Champagne när vi kom fram, verkligen fint anordnat och uppdukat. Sedan fick vi vårt rum i ett litet hus bakom Herrgården. Det fanns många små hus runt om, så de flesta som var där bodde runt omkring i de olika byggnaderna. Klockan halv sex var det dags för femrätters med vinpaket till, men innan det hade vi hunnit ta en varsin GT. Maten var mycket god medmassor av nya smaker. P älskar fin mat och jag tycker om allt, så det var verkligen trevligt och gott. Färna har också en nominering i Whiteguide 2017.

Tyvärr hann jag inte fota alla maträtter, men som sagt så var det mycket gott på menyn. Klockan åtta fick man inte beställa mer att dricka och det behövde vi inte heller. Halv nio rullade vi tillbaka till vårt rum i vårt lilla hus. När man är på ett spahotell ska man naturligtvis gå på spa och man får helt enkelt boka spatid, så man inte krockar med en massa människor i dessa pandemitider. Vi satt i utepoolen med ett äldre par som också var vaccinerade och även en läkare som även hon var vaccinerad och vi hade en trevlig pratstund tillsammans. Det märks att folk vill prata och jag är ju inte sen att haka på. På gården fanns en 300kvm stor inrednings/klädbutik. Jag skulle inte ha något, men nog sjutton sprang jag på något jag ville ha, så inte kom jag tomhänt därifrån.

En riktigt fin födelsedagsöverraskning. Han kan och vet hur man ska överraska.

I skrivande stund, är det ett riktigt snöoväder ute, inte precis vad jag önskat mig, nu när jag hoppats våren var på G på riktigt.

Ha en fin Söndagskväll.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • E
  april 11, 2021

  Färna! Där har man varit ett par ggr på utbdgr med jobbet. Ja du boutiquen går man verkligen inte tomhänt ifrån 😃 du får visa dina kap sen. Många härliga minnen därifrån, du vet hur det är när man släpper lös sjukvårdspersonal ha ha ha. 🍷🥂🍻

 • Milla
  april 12, 2021

  Åh härligt, jag firade ju min födelsedag där med, vilka män vi har 😀. Vi åkte ju spark runt på sjön då vi var där, men åker gärna tillbaka för att se hur deras vinbärsodling ser ut och så kan man vandra i omgivningarna. Kram

  • helenavi
   april 12, 2021

   Yes jag tänkte allt på dig, när vi var där😉 kram

 • Mia Kronlund
  april 13, 2021

  Underbara Färna 🥰 maten 🙏👌.
  Å vilken överraskning ❤
  Grattiskramar på kalasdagen 🎁❤

  //Mia i Avesta