En tur till vinmässan

Posted on

Heej!

Vilken helg det blev, så mycket trevligheter jag hann med. Väninnan C hade fixat VIP biljetter till vinmässan i Örebro. Så vi var sju tjejer som tog bussen till Örebro och mötte upp två till, så vi var nio som höll ihop inne på vinmässan. Jag har bara varit på vinmässan ett år tidigare, men det kändes lite tomt på både utställare och folk, kändes som det var mycket mer förra året, kan det vara Corona som skrämmer folk? Ja vi hade trevligt iallafall, provade olika viner, bubbel och öl, så det blev en salig blandning, tur vi fick lite mat också.

När vi var klara på vinmässan hade vi beställt bord på den relativt nya restaurangen ”gro” som har mycket vegetariskt och det var verkligen gott, var lite skeptisk i början, hade tänkt ta abborre, men ångrade mig och testade på ett av deras laktovegetariska alternativ och det var verkligen gott. Fem små rätter som serverades på en massa snygga tallrikar, så upplevelsen blev total.

Ja, då var det dags för en ny vecka med nya möjligheter. Mycket ljusare ute, fåglar som kvittrar och man kanske kan hoppas på en del sol. Lite roligheter väntar till helgen, annars är det jobb för hela slanten. Ha en bra vecka. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Christina
    mars 9, 2020

    Så trevligt med vin mässa. Har varit på öl/ whiskey mässa en gg. Jag sambon o ett par vänner till oss .