Tröja, kjol = klänning.

Posted on

Hej på er!

Innehåller annonslänkar till Gina

Här har det varit lite tyst ett par dagar och det beror på att det gått i ett och jag har inte hunnit med bloggen. Livet kom emellan…. I Fredags var jag iallafall till frissan och la i lite ljusare slingor och klippte bort det slitna, så det känns så himla skönt. Gissar att när solen väl kommer så kommer det ljusna lite till.

Jag träffade en fd kollega häromdagen och hon hade så himla snygg klänning, trodde jag, men när jag frågade vart hon köpt den, så visade det sig att det var en tröja och kjol. Jag tyckte det var så snyggt, så jag drog till Mq för att kolla om det fanns kvar, men icke.. Gick runt i lite butiker och hittade faktiskt liknande tröja och kjol, så det slog jag till på och det är i ett skönt stickat material.

Kjolen hittar ni här och tröjan här

Så nyfrissad och nydressad drog jag iväg ett dygn, med en massa trevligheter och fantastiskt god mat, och jag fick batterierna påfyllda de luxe.

Igår åkte jag hem mot Örebro för en eftermiddag och kväll på vinmässan med restaurangbesök på GRO som serverar vegetariska alternativ.

Så idag är det lite segt och det blir inte så många knop gjorda.

Ha det gott.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Åsa Aabakken
  mars 8, 2020

  Jättefina kläder skall klicka hem med en gång. Trevlig söndag ❤️. Mvh Åsa

 • Malin
  mars 9, 2020

  Supersnygga kläder och håret blev jättebra.
  Skönt med lite ljusare till våren !