En uppdatering från solen

Posted on

Innehåller annonslänkar från Bubbleroom

Hej hej!

Dagarna går i ett rasande tempo, men så är det ju alltid när man har roligt. Vi njuter av ljuset och värmen. Senaste två dagarna har varit superheta, så heta att man legat under ett parasoll och flämtat och sanden har varit så het att man fått ta skorna på när man ska ner och bada. Men inget jag klagar över, för jag har saknat detta.

Tänkte bara visa lite från vår semester.

Vi tog bilen och åkte upp bland bergen en dag. Alltså jisses vilka serpentinvägar, man möter nästan sig själv. Vi stannade i den lilla staden Galdar, där fanns knappt inga turister, vi passade på att ta en lunch i solen. Där kunde man sitta i solen, för det var mycket kallare där.

När vi skulle fara därifrån, hände en liten olycka. Vi körde in i en annan bil, som kom så snabbt att vi inte hann se den. Ingen skadad förutom vår bil. Men polisen kom och det skrevs en massa papper. Tur att P har en väldigt bra försäkring. Lite skärrade åkte vi därifrån och tog oss hem till hotellet igen.

Nästa dag, åkte vi till Puerto Mogan, och tog en soldag där, innan vi åkte hem passade vi på att äta på en av de mysiga restaurangerna som finns nere vid hamnen. Jag hade min nya klänning som jag trivs oerhört bra i. Ni hittar den här, på rea

De andra kvällarna, har vi ätit i Puerto Rico, kan väl inte säga att det finns så många restauranger som håller någon högre standard, så man får vara glad om man kan säga att det är gott.

Men en vecka gå snabbt, snart är vi hemma igen och jobb väntar några dagar, innan vi ska växla om till något helt annat, Kontraster ni vet.

Toppen hittar ni här, klänning här. Mina kaftaner är gamla, men perfekta att ha till både strand och som kofta. En annan i svart hittar ni här

Nu har vi kommit till vår sista hela dag här nere i solen och jag hoppas våren kommit igång hemma.

Må så gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Karin
  mars 24, 2023

  Hej!
  Lite sent tips!
  Åt en god middag rekommenderad av hotellet förra året då jag fyllde jämnt
  Resturang La Taberna Timanfaya i Puerto rico
  Måste nog boka
  Ha det gott 🌼

 • Milla
  mars 25, 2023

  Hehe just nu lördag förmiddag snöar det för fullt 😀. Vad varmt det blev på Canaria! Mina föräldrar är i San Augustin (som varje år) o tror inte det brukar vara så varmt normalt. Vi bodde ju i Meloneras, när vi åkte till puerto Morgan märke vi att det var mycket varmare där men är väl för att det är som en vik, precis som Puerto Rico. Jag kollade så mkt på ställen o hotell så det blev snurrigt, om man skulle ha bara frukost eller all-inclusive, men vi hade ju halvpension på vårt Lopesanhotell och var fantastiskt bra mat, men det räcker med en en vecka när det är bufféer, även om maten är bra. Ha en bra hemresa! Kram