Letade upp vintern

Posted on

Innehåller länkar

till Bubbelroom

Hejsan!

I Närke har vi inte haft någon snö, förutom i Kilsbergen, som är en del av Bergslagen.

Så i går när vi skulle ta Dorispromenaden, ville jag uppleva riktig vinter, så vi tog bilen de dryga två milen upp mot Ånnaboda, där det var full vinter. Vi valde att gå runt sjön, en slinga på 2,5 km. Det var snörikt och isen hade lagt sig. Det värsta var att det var halt som bara den. När vi gått runt hela sjön, träffade jag en kollega som berättade att en annan kollega vinterbadade i sjön. Hua säger jag bara, inget för mig. Men har förstått att detta är det nya som många får för sig att göra. Är det något ni skulle kunna göra?

Så härligt att få möta vintern bara ett par mil bort. En annan kollega åkte längdskidor där idag. Nu har dock vintern kommit även till oss, kanske inte riktigt lika mycket, men det är ändå vitt. Nu kan jag säga att jag tagit in mina olivträd, men de har stått ute tills för några dagar sedan, när jag inte var säker på om det skulle bli mer än -5 grader ute. Normalt brukar jag ta in dem i slutet på November, men nu blev det i början av Januari. Ja nu är det verkligen skönt med en varm jacka. Här hittar ni en varm jacka med 20% rabatt. Om jag inte hade en jacka skulle jag kunna tänka mig denna färg på jacka också otroligt snygg

I morgon Lördag, firar vi att det var 1år sedan vi träffades irl. Jag vet att det väntar överraskningar för mig, så jag är allt lite pirrig. Ska bli spännande att se vad han hittat på.

Ha det gott allesammans.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Hannas krypin
  januari 9, 2021

  Älskar att det äntligen blivit vinter! Jag har svårt att se att jag skulle kunna vinterbada. Jag som har svårt att komma i ens på sommaren när det är riktigt varmt i vattnet…. Men jag tror definitivt på att det är bra för kroppen.

  • Inger
   januari 9, 2021

   Stort grattis till Er. Du verkar verkligen träffat rätt nu. Så underbart. Mina barnbarn var i Ånnaboda idag. Verkar vara ett härligt ställe
   Kraaam Inger

 • Annika Olsson
  januari 9, 2021

  Grattis på er 1 årsdag!!! Jag hoppas ni får riktigt mysigt tillsammans.
  Jag älskar kallbad. Jag badar så gott som varje morgon och mår så himla bra av det. Nu är det ca 2.5 grad i sjön här. Men för att njuta fullt ut ska man nog börja bada regelbundet och vänja sig redan på sommaren. Min man tycker dock inte att jag är klok…..
  Ha det så bra och en stor kram från Österlen.