Finaste solnedgången

Posted on

Hej hej!

Igår när jag slutat jobba. Packade jag in Doris i bilen och drog en timme söderut, tills jag var i Vadstena. Där väntade en supergod kvällsmat bestående av pannbiff, färskpotatis, lök och sky. Man kan ju tro att jag aldrig gillat mat, för jag äter som en häst, och hummar över hur gott det smakar. Allt tillagad på bästa sätt, han är en riktig gourmand……

Sedan tog vi Doris med och gick de ca fem minuterna ner till strandkanten som ligger i centrum, för att njuta av den vackra solnedgången och den underbara tystnaden. Efter en jobbdag, med en massa olika larm och apparater som låter så är det otroligt skönt med tystnad, och att höra vattnet klucka mot stenmuren är så himla rofyllt.

Idag är vi uppe med tuppen, för vi har packat matsäck solstolar, och en massa solkräm för vi ska ge oss ut på Vättern, för en dag med sol och kalla bad för den som törs doppa sig i Vättern.

Ha det gott. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Catarina
  juni 15, 2020

  Det låter helt underbart och du är så värd det!
  Måste fråga dig angående dina bambusoffor. Gissar ju att du gillar dem eftersom du har två, men ör det bra att sitta i, eller bara snygga ( inte så bara). Jag är sugen på att slå till, håller på att övertala mannen, ha ha.
  Fortsatt lycka till med nya kärleken och allt annat som gör livet gott!
  Catarina

  • helenavi
   juni 16, 2020

   Hej Catarina! Sofforna är väldigt snygga. De är sköna tack vare kuddarna, man kan sitta två i dem men tror inte det funkar med tre, isåfall en kort stund. De är jättesköna att sova i 😉😍 kram Helena