Fortsättningen från den öde ön.

Posted on

Innehåller annonslänkar

Heej!

Vår dag på den spännande öde ön mitt i Vättern fortsatte med en massa överraskningar för min del.

Det kom ett par båtar som gick i land en stund, för att senare åka iväg. Doris som låg och slöade bakom min solstol, fick helt plötsligt panik och gav ifrån sig ett illtjut. Jag trodde hon blivit biten, men hon trodde att vi blivit lämnade på ön. P satt längre bort och pratade i telefon, så hon såg inte honom, så antagligen trodde hon att han åkte ifrån oss. Det gick inte att lugna henne, så jag fick gå iväg och visa var han satt, då först blev hon lugn. Tänk vad mycket som de funderar och oroar sig över de små liven.

När vi ätit vår goda lunch och solat en stund, var det dags för nästa överraskning

Iskallt vitt vin och jordgubbar.

Solen tar verkligen när man är mitt ute på sjön, så jag var tvungen att skyla min kropp, som började bli något svedd, trots 50 i solskyddsfaktor. Har alltid haft svårt att få bruna ben, men efter denna dagen hade jag väldigt mycket färg på benen, dock inte brun, utan mer grisskär.

Ni vet ju att jag älskar min vita strandklänning som jag fyndade här förra året, en liten kortare variant hittar ni här, och denna som det är 20% rabatt på är snarlik min. Skulle dock behöva en ny solhatt, då mina andra murknat sönder, den här skulle passa.

I morgon är det midsommarafton, som i år ser ut att bli fantastisk med tanke på vädret. Sedan att vi är i Coronatider och skall vara försiktiga, blir den nog annorlunda för de flesta.

Men innan midsommar, så blir det lite jobb.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Elisabeth
    juni 18, 2020

    Så trevligt och mysigt ni verka ha haft det på er ”utflykt”. Många vackra foton. Stackars lilla Doris som blev så orolig. Ja efter regn kommer sol sägs det. Härligt för dig att du träffat en man som ordnar det så fint för dig💛☀️🦋. Kram från Elisabeth i Ängelholm