Fyra dagar kvar

Innehåller en annonslänk

Hej hej!

Stressar ni runt och fixar och donar?

Jag stressar fast jag inte ska ha så mycket jul här hemma. Dels hade vi alla hemma i lördags och dels ska jag jobba på julaftonskväll. Men 23 december firar vi med lilla dottern och är det en dag som är helig för mig, så är det just 23 december. I år tar jag inte fram julgranen, eftersom det blir så lite firande hos mig, Men ni som har julgran är detta ett hett tips till er, till superbra pris.

Vi ska laga julgodis och en favorit som jag gjort alla år är Rocky road, sedan kanske det blir någon av dessa godsaker som jag gjorde för tio år sedan, det kan ni läsa om här

Den här gjorde jag förra veckan. Man tar flera olika chokladblock (ljus, vit och mörk)och lägger på ett smörpapper på en plåt. In i ugnen runt 100 grader, när det börjar smälta, tar man ut plåten och tar en gaffel och gör ett fint mönster och sedan har man på allt gott man gillar och ställer kallt. Sedan bryter man bitar i passande storlekar

Just nu ser det ut som ett bombnedslag här hemma. Köks och vardagsrumsborden är belamrade med en massa paket.

Får se om jag märkt alla paket i år, brukar ju få öppna något paket som jag råkat glömma skriva vem det är till.

Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, dels för att det blev sent igår kväll och dels för att jag vill hinna så mycket som möjligt innan jag börjar jobba klockan 14.

Take care, det blir jul vare sig vi stressar ihjäl oss eller lämnar lite skit i hörnen.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.