Dagarna innan jul

Innehåller annonslänkar

Hej hej!

Nu är vi ju egentligen mitt i julen, närmare bestämt juldagen. Men jag har inte riktigt hunnit skriva till er hur jag hade det innan jul.

Så vi hoppar tillbaka några dagar.

Hade en ledig fredag, så jag och Doris strosade runt hemma, passade på att knäppa några kort på Doris när det var ljust ute, annars är det ju alltid mörkt när man kommer hem. Men tack och lov så vänder det nu.

Jag brukar strosa runt i morgonrock, innan jag ställer mig i duschen, men jag fyndade ju en superskön pyjamas, som jag numera bor i. Såg att de haft 30% på under och sovkläder, men jag hann aldrig tipsa er, så nu vet jag inte hur det är.

Min härliga pyjamas hittar ni här. Jag beställde strl L, för då fanns ingen annan strl, men jag absolut kunnat ha strl M. Har jagat en fin julrosett till håret, men inte hittat någon, tills jag var på RUSTA och deras djuravdelning, då hittade jag en mörkröd rosett som jag satte fast på en vanlig hårklämma med buntband. Kaffekopparna i glas som många velat ha, verkar finnas på lager igen, ni hittar dem här

Ni som följer mig på instagram vet ju vad jag pysslat med, men det kommer komma här med, fast med lite fördröjning.

Det tar ju en stund att göra ett blogginlägg, men det är ju ändå det jag gillar bäst. Däremot ser jag att bloggläsandet gått ner en del, vilket jag i och för sig förstår, när vi blir matade med tips och ser hur bra alla verkar ha det hela tiden.

Men man måste tänka på att alla visar bara upp det bästa just då, så det klart lägger flera upp att de haft en fantastisk kväll med vänner, då kan man ju faktiskt känna sig ensam istället.

Samtidigt vill man ju inte prata tråkigheter, dels vill man kanske hålla saker för sig själv och inte att ni läsare ska behöva läsa sådant som är mindre roligt. Men man ser att så fort någon skriver om något tråkigt så höjs deras statistik rejält. Hur kommer det sig?

En av mina mest lästa inlägg är om min skilsmässa, varför?

Önskar er en fröjdefull fortsättning på julen och jag återkommer med min jul lite senare.

Kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • E
  december 25, 2023

  Ja man kan ju verkligen undra varför folk vill läsa om elände… pyjamas ser jättefin ut, lite prizy dock för att vara satin, finns ju silke pj i nästan samma prisklass. Fin fortsättning på julen.

 • S
  december 25, 2023

  Jag tycker om att läsa om människors vardag framför allt. När det finns tid för tankar och funderingar och allt inte bara är perfekt. De där bilderna som de flesta lägger upp på hotell, fest, mat och dryck tycker jag man fort tröttnar på.
  Gillar när du berättar om dig själv, hur du mår, ditt jobb, när du tar hand om ditt hus och era båtturer.

 • Lena
  december 26, 2023

  Kanske många är i samma situation och känner samhörighet.

 • Rita
  december 26, 2023

  Min teori är att vi gärna vill läsa o ta del av hur vardagen är för oss flesta. Inget är bara glitter och glam. Har själv valt att sluta följa bloggare, där det bara handlar om ”yta”.
  Jag tycker om din blogg just för att du har blandat, inte bara det ena eller det andra. Även om det inte bara skrivs om roligheter kan en blogg tilltala mig.

  God fortsättning 💞

  • Milla
   december 26, 2023

   Jag tror de flesta vill ha igenkänning. Och de flesta av oss har jag en vardag med ups and downs. Minst sagt. Tror det ger var och en så mycket mer runt det än att ständigt se uppgraderad inredning och avskalade yta utan människor. Hade jag bloggat fortfarande funderar jag på om jag skrivit om vår miserabla jul. Alltså jag är ingen julälskare men är verkligen glad över att vi inte firade jul hos oss, att dottern är på långresa (de hade bott här annars) nu när maken inte mår bra… stackaren har varit dålig i en vecka och är inte sjuk men ändå inte pigg, så allt är i stillhet och han är oerhört uttråkad. Tänker att hur många har haft så i jul men inte vågar säga ett ljud om hur det blev 😀. Och snart är det nyår, nästa ont-i-magen helg, för många. Kram !