Lite i förtid

Posted on

Innehåller annonslänk från Odd Molly

Heej!

Igår la jag ut bilder på fina syrener, och jag fick direkt frågor var jag hittat dem, eftersom de flesta som har syrener och bor i Närke, inte kunde förstå hur mina kunde vara så fina. Nog för att min tomt ligger helt i lä, och mina magnolior alltid blommar tidigare än andras, så var det inte där jag hittade dem.

Nej jag hittade mina fina syrener i ett landskap som ligger en eller ett par veckor före mitt.

Jag pratar såklart om Vadstena, ni som hänger här inne har noterat att jag ofta är i Vadstena och där

blommar syrenerna för fullt. Såg till och med vallmon börjat blomma på vissa ställen.

Nu när vi väntar och längtar efter sol och värme, kan jag inte låta bli att längta efter färgklickar på kläderna, som den här smällkaramellen. Tror vi behöver färgklickar i denna annars lite mörka tid.

Ha en skön Lördag fina ni.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • Matilda
  maj 16, 2020

  När skall du berätta att du träffat en ny man? Det har man kunnat läsa mellan raderna länge i dina inlägg.
  Dagens bild är ju ett bevis för detta.

 • Sallys hus
  maj 16, 2020

  Fina ni❤️❤️❤️

 • E
  maj 16, 2020

  Ja du undrar vad som drar så väldigt i Vadstena 😃 inte bara syrenerna antar jag 😉

 • Lisa
  maj 17, 2020

  Också fått en känsla sista tiden att det finns någon i ditt liv igen…. väl värd isf.

 • Mia
  maj 17, 2020

  Du är som en öppen bok kanske inte alltid medveten om det själv men så glad för din skull ❤️ Mia