Nya solsängar i rotting

Posted on

Innehåller annonslänkar till Mio

Newport

Heeej!

Jag vet inte om ni minns, men jag köpte två solsängar för ett par tre år sedan. Men jag gillade dem aldrig. Här kan ni se dem. Det fanns inte ens dynor att hitta till dem, så missnöjet var stort. Nu har jag faktiskt härmat min dotter som har så himla fint poolområde. Mitt har ju några år på nacken, men jag älskar det och är så nöjd med det. Så med nya solsängar, blev jag supernöjd. Idag när jag kom hem la jag mig en stund i de sköna solsängarna och det tog inte mer än ett par minuter så sov jag. Ni kanske tycker jag sover väldigt mycket, men jag antar ett en stor anspänning har släppt och när jag slappnar av, så kommer tröttheten farande. Vet att det är bra att sova, så jag tillåter mig att sova när jag behöver.

Jag har ett stort kuddlager i källaren. Även fast det rensats under åren, så finns det massor av kuddar, så de som ligger nu har många år på nacken. Måste hitta några nya som passar lite bättre. Funderar på dessa bakom de som ligger på solstolarna nu och lite nya plädar. Cementbordet köpte jag för många år sedan när NETTO fanns. Synd att det blev uppköpt av Coop. Baliparasollet som jag trodde gjort sitt. Det var fullt med svart mögel på, men det fixade P åt mig så nu är det som nytt. Solsängarna i rotting är från Bauhaus, originalet hittar ni här

Nu ska jag ta tag i denna dag och städa undan det sista från studenten.

Kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Agnetha
  juni 16, 2021

  Hallå! Undrar HUR får man bort svartmögel. Har två stolar med tyg som har fått det.

 • Agnetha
  juni 16, 2021

  Jooo ville bara säga att kuddarna du har nu är ju jättefina! Ser ut att passa perfekt ju! 🙂

 • E
  juni 16, 2021

  Jag hoppas oxå att du delar P:s kunskaper om hur man får rent parasollet. Sov du hur mkt du vill, det är väl behovet som styr som du säger, du har ju haft det tuft nu både på jobbet med covid o sen att stud examen skall klaffa – det tar ut sin rätt antar jag . ZZZZ 🙂

 • Anna
  juni 16, 2021

  Snälla 🙂 gärna tips på hur man bli av med svartmögel!?