Regn ömsom sol

Innehåller annonslänk till

Hickap

Hej hej!

Vaknade till ett smattrande på taket, känns som det var längesedan det regnade så mycket, ville verkligen inte gå upp från den varma sängen.

Lilla Doris måste ju ut och hon hatar regn lika mycket som jag, men vi skyndade oss ut, när det var uppehåll, men vi kom inte långt innan himlen öppnade sig. Jag var totalt dyngsur när vi kom hem, trots att jag hade regnkappa, var tvungen att byta allt jag hade på mig. Efter en stund skymtades solen bakom molnen, och på eftermiddagen var det blå himmel och jättevarmt

Märkligt väder, tur man har regnkappa, fast idag hade jag behövt regnbyxor, så mycket regnade det. Idag hämtade jag ny medicin för blodtrycket, två tabletter i en, så hoppas vi det hjälper att få ner blodtrycket. Hann med en snabbfika hos en väninna på eftermiddagen.

Om några dagar fyller Lilla O, som inte är så liten längre, 20 år, herregud hur gick det till. Man får njuta varje dag hon bor hemma, sedan blir det nog väldigt tomt. Har funderat på vad den lilla donnan kan önska sig, och har funderat på sådana här, eftersom hon alltid lånar mina, men jag har allt en plan för vad hon ska få.

Nu ska jag kolla på den danska serien Örnen, någon som sett den?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Lena
    september 14, 2022

    Har inte sett Örnen men tycker överlag att de flesta danska serier är väldigt bra!