Rosa träningskläder från Röhnisch

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Röhnisch

Hej hej!

Hur är läget? Känns det bra att våren äntligen är på G? Jag har längtat så länge efter våren, så nu får jag nästan stress på allt som skall göras.

I helgen var vi i Vadstena en snabbis, eftersom vi har två ställen som måste iordningsställas för vår och sommar, så det blir ett hattande nu fram och tillbaka, men det tar ju bara dryga timmen, så det är ok tycker vi.

Eftersom Doris behöver ut på promenader, så vill jag gärna åka till Varamobaden ibland. Älskar den stranden och alla fina sommarstugor som ligger där.

Nya träningskläder från Röhnisch hade jag på mig för dagen och de är verkligen rosa. Tänkte först att de kanske är för rosa, men nej, jag gillar dem och jag kommer ha cykelbyxan även till annat i sommar. Jackan är en stor favorit, den kommer få hänga med på sjön när det blåser.

Fick frågan om jag är bra i foten, och jag kan bara säga NEEJ. Den är bättre men inte bra. Har fått sju stötvågsbehandlingar och smärtan har flyttat på sig, så nu är den mer åt hälen. Så jag ska fortfarande inte gå för mycket, men eftersom jag har ett stående jobb på intensiven, plus en hund, så är det inte så lätt. Men jag gör vad jag kan, för att inte belasta foten för mycket.

Japp så var det det där med vikten då, som lägger sig så fint över magen, och särskilt nu när man inte får röra sig så mycket. Fast jag ska inte skylla på det, för hade jag varit frisk,i foten, så hade jag nog ändå inte kört någon högintensiv träning, fast jag skulle verkligen behöva det. Vet inte vad som skulle få mig tillräckligt motiverad att börja träna ordentligt.

Det borde ju vara min övervikt, mitt blodtryck och smärtorna som finns lite överallt i kroppen. Men det är tydligen inte tillräckligt motiverande. Jag behöver helt enkelt en PT, som tvingar ut mig. Doris har ju varit en typ av PT, eftersom hon måste ut. Det var ju så hon kom till för 10 år sedan när jag var utmattad och de sa att jag var tvungen att gå ut och röra på mig. Jag visste att det enda som skulle få ut mig var en hund, så så blev det.

Mina träningskläder hittar ni här, Top, cykelbyxa och jacka

Efter att ha jobbat hela helgen, så har jag varit ledig idag, så efter att jag besiktat bilen och fått min sjunde stötvågsbehandling, har jag varit hemma på tomten och njutit av solen. P har kunnat jobba hemma hos mig, så vi har kunnat fikat ute ihop, mellan hans möten.

Nu väntar några dagars jobb och lite roligheter skall allt hinnas med också.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • E
  maj 8, 2023

  Ja visst är den svår att bli av med latmasken, jag spekulerar i om vi inte har det för tungt på jobbet generellt så man är totalt dränerad när man kommer hem. Jag skulle iaf må bra av att inte jobba heltid men det har man inte råd med i dagsläget! Det rosa klär dig bra mot brännan – skitsnyggt helt enkelt. 😘

 • Mia
  maj 8, 2023

  Vilken härlig rosa färg, inför träning börja med att tänka smått inte stort , ett tips alla vardagar på kanal 1 , hemmagympa med Sofia tar end 20 min , mkt inspirerande sedan kan du utöka träningen kanske med en kompis , lycka till

 • Jeanette
  maj 9, 2023

  Så härligt rosa❣️
  Det var jag som undrade över din fot, eftersom jag har i båda och blev så ”avis” när du såg ut att promenera. Jag har precis avslutat andra omgången (6 + 5 tillfällen) med stötvåg på min vänstra fot och den är kämpig, även hälkudden har fått sig en kyss där… högra foten som fick stötvågsbehandling i höstas är rätt ok. Jag älskar att promenera massor, så vikten har fått sig en törn hos mig med, men nu har jag dragit igång på gymmet igen. Så hoppas på bättring snart!
  Jag är så glad att jag bytte jobb för ett år sen till operation där jag kan sitta ner (jobbar som op-ssk), på mitt gamla jobb där jag stog och gick hela dagarna hade inte funkat alls.
  Ha det gott o krya på dig