Härliga dagar i Vadstena

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Ellos, Bubbleroom

Hotels.comoch Lindex

Hej på er.

Nu är valborg över och maj är här. Helgen bjöd på vackert väder, dock något kallt och blåsigt. Men vi har suttit ute flera gånger under helgen och det känns ju bättre än om det snöat och varit svinkallt.

I fredags hade jag en tidig aw, med en fd kollega och då var det ju riktigt varmt och skönt, så vi kunde sitta i solen och njuta av ett glas rosé och prata gamla minnen och även prata framtidsplaner.

Senare samma dag cyklade P och jag till Klosterhotellet som har med aw, som en stående punkt på fredagar. Lite annorlunda aw i gammal slottsmiljö, men mycket trevligt, med en massa tilltugg som ingick om man köpte något att dricka.

Jag börjar känna några stycken i Vadstena, och det är så mycket roligare då, än att bo i en stad och inte känna någon. Eftersom jag inte är där så ofta så går det inte så fort att lära känna nya människor. Men tur att jag är en social tjej som gärna pratar med alla.

Utanför Rådhuset står ett fint körsbärsträd, måste dokumenteras i vanlig ordning, så fina träd.

Solen sken över Vättern när vi klev in i det vackra gamla slottet.

När vi åkte hemåt, stannade vi till vid ställplatserna för husbilar för att hälsa Katarina Mattias och Sofie välkomna. Vi skulle som sagt bara säga hej, men de ville att vi skulle komma in, så ett hej, blev några timmar hos dem, innan vi cyklade vi hemåt.

Nästa dag kom de cyklande till oss, vi hann både göra utflykt, äta lunch, deklarera mm, men det tar vi en annan dag.

Rosa blus hittar ni här, en annan rosa blus här.

Men denna i sommar till en vit kjol, eller vita jeans.

Har ni deklarerat, hoppas det för det är sista kvällen.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Milla
  maj 2, 2023

  Haha jag påminde chefen idag om deklarationen och han sa ”visstifan” och det känns som att nu kan man nästa glömma, förr var det nästan en folkfest att lämna in deklarationer o det stod i tidningen om alla tips i flera veckor i förväg. Själv får jag alltid kvarskatt sen några år så glömmer den snabbt (för lite ränteutgifter o för mycket schablonskatt på sparkapitalet 😊) . Påminner barnen och alla andra o höll på att glömma den själv men gjorde den igår. Kram på dig

 • E
  maj 3, 2023

  Jag deklarerade tidigt så jag har t.o.m. fått tillbaka mina 140kr 😂 , man får vara nöjd med att man slipper betala tillbaka iaf. Vilken mysig valborg ni hade!

 • Sanna
  juni 28, 2023

  Tänkte besöka Vadstena i sommar, har du några smutronställen? 🙂

  • helenavi
   juni 28, 2023

   Hallå! Vad mysigt. Bara att strosa i stan och kolla i butikerna är ett måste och likaså efter strandpromenaden. Bageri Hamilton är ett mysigt café, klosterhotellet ska man ju kolla in och de har också ett mysigt café vid vattnet. Är man där ett tag, tycker jag man ska besöka Ladugård 206 som ligger precis utanför Vadstena. Likaså väderstad som ligger en kvart därifrån. Så man behöver nog ett par dagar för att inte behöva stressa runt😍
   Kram Helena