Vad är det som händer?

Innehåller annonslänkar till Campadre

Jaa vad ska man säga. Nu kör det igång på riktigt igen. Nu sprider sig covid 19 med raketfart världen över. Jag känner en stor oro och just att det verkar som det sprids till människor som ändå har varit försiktiga och hållit avstånd. Jag tror det har att göra med att man smittar innan det bryter ut, samt att många med diffusa symtom, som huvud och magvärk inte tar symtomen på allvar och hur ska man veta? Likaså när människor som tror de är negativa, men efter 4e testet visar sig vara positiva och då kanske hunnit röra sig med familj, som sedan sprider viruset vidare. Det känns hopplöst svårt.

Det jag skulle berätta egentligen var att Bloggen hade 9 årig födelsedag för ett par dagar sedan. Tänk 9 år, det är verkligen inte klokt. Så mycket jag lärt mig och så mycket positivt bloggen har fört med sig. Jag har fått nya vänner runt om i hela Sverige, och en del har blivit riktigt nära vänner som finns där långt inne i mitt hjärta. Mitt första inlägg kan ni läsa här

Så Grattis bloggen till dina 9 år

Visst är hösten vacker just nu, det är något vi får ta till vara på. Passa på att gå ut med kameran och ta fina höstbilder, och lapa frisk luft och få en massa energi som vi behöver och särskilt nu, när det känns oroligt och mörkret kryper på.

Nu är det dryga veckan kvar till Fars dag och jag gav er lite tips här. Nu kommer ett tips till. Har ni kollat in Campadre, där kan man fynda välkända märken, det enda man behöver göra är att bli medlem och sedan har man tillgång till massor av bra och mycket billigare saker. Jag köpte min dammsugare där, likaså min vattenkokare från SMEG. En snygg weekendbag är en perfekt present till farsdag, jul eller födelsedag, denna är helt i skinn och nedsatt 50%. Eller skinnhandskar nedsatta till 50% här. Medlem blir man här och det kostar inget.

Må så gott och var rädda om er

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • Milla
  oktober 29, 2020

  Vilka fina bilder! Grattis till nio år, jisses vad tiden går. Jag skulle firat 15 tror jag om jag fortsatt, saknar det ibland men skulle nog inte börja om nu tror jag. Känner mig för dyster för det 😀. Mycket händer i nu stängs flera regioner ned mer. Min dotter som bor i Sthlm är lite bekymrad om hon ska ta sig hem hit i helgen… och mer bekymmer runt familjesammankomster blir det ju, nu när julen dessutom inte är så långt borta. Hur långt kommer folk vara beredda att försaka den… Kram Milla

 • Eva
  oktober 29, 2020

  Du visa en köksmaskin från Ellos för ganska länge sen. Har försökt leta upp den men hittar inte.

  • helenavi
   oktober 29, 2020

   Hej Eva! Vad var det för en typ av köksmaskin jag visade? Kram Helena

 • Eva
  oktober 30, 2020

  Hej igen!
  Tror det bla var en mixer.
  Eva

 • Ulrica
  oktober 31, 2020

  Hipp Hipp hurra i efterskott till bloggen :).
  Ja, den här vågen som slår på oss nu är otäck.. det är ju som du skriver så svårt.. NÄR ska man börja fundera. Om man vaknar med lite molande huvudvärk och trötthet i kroppen.. det är så svårt att veta om det är vanlig trötthet, sovit illa.. förkyld, Covid.. det är skitsvårt tycker jag! Igår umgicks vi med barnbarnet som jag knappt märkte att han var snuvig men förskolan sa stopp. Skitsvårt!!
  KRAM